Zgraf : Međunarodna izložba grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija = International Exhibition of Graphic Design and Visual Communications (ZGRAF, 1999)
Mrežne stranice međunarodne manifestacije grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija koja se od 1975. godine trijenalno održava u Zagrebu