Pjesni - Mažibradić, Horacije
Sve pjesme Horacija Mažibradića, osim poslanica, na predlošku su označene brojevima I-CV, i njihov se redoslijed razlikuje od redoslijeda kojim su navedene u kritičkom izdanju (SPH)--> redoslijed pjesama: Poslanica Mati Gradiću, Pjesni ljuvene, dio prvi 1, 2, 3, 4, 5; Pjesni ljuvene, dio drugi 1; Pjesni ljuvene, dio prvi 6-15; Pjesni ljuvene, dio drugi 2; Pjesni ljuvene, dio prvi 16-25; Pjesni ljuvene, dio drugi 3-7; Pjesni ljuvene, dio prvi 26-32; Pjesni ljuvene, dio drugi 8; Pjesni ljuvene, dio prvi 33; Pjesni ljuvene, dio drugi 9-11; Pjesni ljuvene, dio prvi 34-48; Pjesni ljuvene, dio drugi 12; Pjesni ljuvene, dio prvi 49-53; Razlike pjesni 1-3; Pjesni ljuvene, dio drugi 32; Razlike pjesni 4-8, 12; Pjesni ljuvene, dio drugi 13; Pjesni ljuvene, dio prvi 54-56; Pjesni ljuvene, dio drugi 14-18; Razlike pjesni 9, 13; Pjesni ljuvene, dio prvi 58-60; Pjesni ljuvene, dio drugi 9; Pjesni ljuvene, dio prvi 61, 62; Pjesni ljuvene, dio drugi 20; Pjesni ljuvene, dio prvi 63; Pjesni ljuvene, dio drugi 22; Pjesni ljuvene, dio prvi 64-65; Razlike pjesni 10; Poslanica Martolica Ranjine Horaciju Mažibradiću; Odgovor Horacija Mažibradića; Martolica Ranjina Horaciju Mažibradiću; Horacije Mažibradić Martolici Ranjini; Horacije Mažibradić Plavkoviću; Horacije; Mažibradić Maru Cipoliću