Pjesni ljuvene - Bunić Babulinović, Miho
Pjesma označena brojem XVIII (poč. Prije mosce bitti lav bes boja od sviri || negh menne da gljubav bes vile samiri) na predlošku nije uvrštena u tiskano izdanje Babulinovićevih pjesama