Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula. - Istarsko narodno kazalište. Gradsko kazalište (Pula) (Pula : Istarsko narodno kazalište, Gradsko kazalište Pula, 2008)
Mrežne stranice narodnog kazališta
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 15.5.2008
Keywords: Istarsko narodno kazalište. -- Gradsko kazalište (Pula)