Pjesni ljuvene - Nalješković, Nikola (1701)
Nalješkovićeve "pjesni ljuvene", nema poslanica koje su spomenute u nasl. na str. 1, neke se pjesme razlikuju od onih koje su objavljene u kritičkom izdanju (SPH, sv. 8)