Hrvatska energetska regulatorna agencija : Republika Hrvatska (Hrvatska energetska regulatorna agencija, 2005)
Web-stranice neovisne i neprofitne javne ustanove s ciljem uspostave i provođenja regulacije energetskih djelatnosti.