Psihologijski portal vijesti iz psihologije i srodnih područja, najave stručnih skupova, edukacija, stručni materijali, natječaji ([S. l.] : Psihologijski portal, 2008)
Web-stranice s informacijama namijenjene različitim stručnjacima kao što su psiholozi, psihijatri, pedagozi, socijalni radnici, odgajatelji, profesori, studenti, ali i svima koji na bilo koji način iskazuju interes za navedena područja
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.psihoportal.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.6.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 26.3.2020.)
Keywords: Psihologija