Hrvatsko energetsko društvo : Croatian Energy Association (Hrvatsko energetsko društvo, 2004)
Mrežne stranice strukovne udruge koja na dobrovoljnom utemeljenju okuplja stručnjake i znanstvenike iz djelatnosti energetike.