Portal neformalnog obrazovanja i volonterskog rada ([S. l.] : [s. n.], 2008)
Mrežne stranice koje se bave promoviranjem neformalnog obrazovanja i volonterskog rada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.6.2008 ; zadnji opis prema verziji dana: 19.3.2019.)
Keywords: Volonterstvo -- Hrvatska; Neformalno obrazovanje -- Hrvatska