Mreža mladih Hrvatske : Croatian Youth Network (Mreža mladih Hrvatske, 2007)
Mrežne stranice udruge koja zagovara i promiče interese i stavove mladih na načelima tolerancije, razumijevanja te poštivanja njihovih prava i potreba.