Obrtnička komora Zagreb : Chamber of Trades and Crafts in Zagreb (Obrtnička komora Zagreb, 2006)
Web-stranice komore čije su zadaće promicanje, usklađivanje i zastupanje zajedničkih interesa obrtnika pred tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, odnosno pred tijelima Grada Zagreba i Zagrebačke županije.