Joga u svakodnevnom životu (Joga u svakodnevnom životu, 2001)
Mrežne stranice udruge koja promovira očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja spajanjem pradavnih duhovnih tehnika i mudrosti Indije sa znanjem suvremenog doba.