Obrtnička komora Istarske županije (Obrtnička komora Istarske županije, 2007)
Mrežne stranice stručno - poslovne organizacije obrtnika, trgovaca pojedinaca i trgvačkih društava koja promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva.