Obrtnička komora Brodsko-posavske županije (Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, 1999)
Mrežne stranice stručno poslovne organizacije obrtnika osnovane radi promicanja, usklađivanja i zastupanja interesa obrtništva.