Šumarski list : znanstveno-stručno i staleško glasilo Hrvatskoga šumarskog društva = journal of the Forestry Society of Croatia = Zeitschrift des Kroatischen Forstvereins = revue de la Societe forestiere Croate (Hrvatsko šumarsko društvo, 2008)
Mrežne stranice znanstveno-stručnog glasila Hrvatskog šumarskog društva.