Obrtnička komora Varaždinske županije (Obrtnička komora Varaždinske županije, 2008)
Mrežne stranice organizacije obrtnika koja promiče, usklađuje,zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva na području Varaždinske županije.