Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije (Obrtnička komore Krapinsko-zagorske županije, 2004)
Mrežne stranice komore koja promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese na području Krapinsko-zagorske županije