Mali princ : udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom (Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ, 2008)
Mrežne stranice sa svrhom zaštite i promicanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, obrazovnih, kulturnih prava i interesa, te sudjelovanja u razvoju lokalne zajednice i kreiranju politike za osobe s invaliditetom.