Reklamacije.net : news portal za pritužbe i vijesti građana (Udruga za promicanje novih medijskih kultura i slobode govora No-me-kultura, 2007)
Web-stranice čiji je cilj poboljšanje kvalitete hrvatskog tržišta, odnosno rada državnih i javnih službi.