Donacije.info : promijenimo pogled na svijet (Donacije.info, 2005)
Mrežne stranice čija je misija omogućiti humanitarnim udrugama i drugim tražiteljima donacija da se predstave na jednom mjestu, te olakšati donatorima da dođu do informacija o mogućnostima doniranja