Split u Dalmaciji : plan grada i okolice = Split (Spalato) en Dalmatie : plan de la ville et carte des environs : map of the city and its environs (Općina splitska, 1914)
Kratke turističke informacije o Splitu, što se sve ima za pogledati u gradu, s kojih se mjesta pruža najbolji pogled na sam grad i njegovu okolicu, o gradskim šetnicama, te gdje se sve može otići na izlete u okolici.