Ambrozija.hr (Udruga za borbu protiv ambrozije, 2007)
Mrežne stranice udruge čiji je cilj informiranje, edukacija, osvještavanje javnosti o štetnom djelovanje peludi i korova ambrozije i drugih alergenih biljaka