Humanitarna udruga Mala Anja : za djecu s posebnim potrebama (Humanitarna udruga Mala Anja, 2008)
Mrežne stranice udruge čiji je cilj prikupljanje i raspodjele humanitarne pomoći, organiziranje dobrotvornih akcija, aukcija i drugih humanitarnih aktivnosti.