Natura Histrica : javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima na području istarske županije (Natura Histrica, 2005)
Mrežne stranice ustanove čija je osnovna djelatnost zaštita, održavanje i promicanje zaštićenih dijelova prirode na području županije istarske.