Hrvatsko društvo glazbenih teoretičara : Croatian Association of Music Theorists - CAMT = Kroatischer Verband der Musiktheoretiker - KVM
Mrežne stranice neprofitne udruge s ciljem promicanja teorije glazbe, unapređenja nastave glazbenoteorijskih predmeta, glazbene umjetnosti i kulture.