De regnis Dalmatiae Croatiae Sclavoniae notitiae praeliminares periodis IV distinctae - Krčelić, Baltazar Adam (1770)
Autorove rukopisne bilješke uz tiskano djelo "De regnis Dalmatiae Croatiae Sclavoniae notitiae praeliminares" (Zagreb : Antun Jandera, [1770.])