Hrvatsko društvo lobista (Hrvatsko društvo lobista, 2008)
Web stranice za osobe koje se profesionalno bave lobiranjem,promoviraju lobiranje kao legitimnu profesiju i zalažu se za regulaciju lobističkog djelovanja.