Živa zemlja : udruga za ekološku poljoprivredu i zaštitu okoliša (Živa zemlja, 2006)
Mrežne stranice udruge koje promoviraju hrvatske ekološke proizvođače, domaće ekološke prehrambene proizvode te potiču i razvijaju kulturu kupovanja domaće eko hrane i eko proizvoda.