Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i medicinu na radu : Croatian Institute for Health Protection and Safety at Work (Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i medicinu na radu, 2010)
Mrežne stranice ustanove koja se bavi zaštitom i očuvanjem zdravlja radnika u sigurnoj i zdravoj radnoj okolini.