Hrvatske vode - Hrvatske vode (Zagreb) (Zagreb : Hrvatske vode, 2007)
Mrežne stranice institucije koja upravlja vodnim resursima Republike Hrvatske
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 24.9.2008
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatske vode (Zagreb); Vodno gospodarstvo -- Hrvatska