Hrvatsko odonatološko društvo Platycnemis (Hrvatsko odonatološko društvo Platycnemis, 1996)
Mrežne stranice društva s ciljem proučavanja zaštite staništa i vrsta vretenaca te očuvanjem bioraznolikosti u javnosti.