Gestalt-društvo.hr : Društvo gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske (Gestalt-društvo.hr, 2007)
Mrežne stranice društva koje promiče gestalt psihoterapiju, integrativni pristup i njegovu primjenu u praksi.