Hrvatska ljekarnička komora : Croatian Chamber of Pharmacits (Hrvatska ljekarnička komora, 2003)
Mrežne stranice samostalne i neovisne strukovne organizacije koja predstavlja i zastupa ljekarničku struku i ljekarničku djelatnost u Republici Hrvatskoj.