[Uskrsnuće Lazarevo] (Amsler & Ruthardt, 1920)
Krist stoji u poluprofilu uzdignute lijeve ruke iznad otvorenog groba iz kojeg se pridiže Lazar. Okruženi su različitim likovima koji su prikazani u različitim položajima.