Obiteljski centar Koprivničko-križevačke županije (Obiteljski centar Koprivničko-križevačke županije, 2007)
Mrežne stranice centra koji pruža društvenu potporu u cilju osnaživanja obitelji i jačanja društvene svijesti o obiteljskim vrijednostima.