Obiteljski centar Primorsko-goranske županije (Obiteljski centar Primorsko-goranske županije, 2008)
Mrežne stranice centra koji pruža društvenu potporu u cilju osnaživanja obitelji i jačanja društvene svijesti o obiteljskim vrijednostima.