Podravske Sesvete službene stranice općine Podravske Sesvete. (Podravske Sesvete : Općina Podravske Sesvete, 2006)
Službene mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 7.11.2008
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Podravske Sesvete; Podravske Sesvete -- Vodiči