Dijaliza.hr : Zajednica udruga dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Hrvatske (Zajednica udruga dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Hrvatske, 2008)
Mrežne stranice krovne udruge županijskih i gradskih udruga dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika