Klinfo.hr : prvi info vodič za djecu i roditelje (Evenio, 2008)
Web-stranice sa sadržajima i informacijama namijenjene djeci predškolske i osnovnoškolske dobi, njihovim roditeljima, ali i roditeljstvu općenito