Iskrice ; Niekoliko riečih na uspomenu majke svoje - Tommaseo, Niccolò; Sokolić, Fabian (1844)
Stihovi
Str. 57 (završ.): I sve više zdignut serce moje || Ka nebeskim pobožnim mišljenjim
Papir
Lat. kurziva, autograf
Gaj, V. Knjižnica Gajeva
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Primjerak potječe iz knjižnice Ljudevita Gaja (potpis sina Velimira)
Prošiveni svezak u papirnom omotu