Društvo knjižničara Zadar
Web-stranice društva s osnovnim ciljem da razvija svijest o važnosti i vrijednosti struke, pomaže pri razvoju profesionalnog djelovanja i promiče knjižničarsku struku i djelatnost u javnosti na području Zadarske županije.