Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj (UNDP-EE, 2008)
Web-stranice projekta čiji je cilj podizanje svijesti građanstva o efikasnoj potrošnji energije te poticanje primjene ekonomski isplativih, energetski efikasnih tehnologija, materijala i usluga u Hrvatskoj.