Botanički vrt : Botanički odsjek, Prirodoslovno matematički fakultet, Sveučilište u Zagrebu (Botanički odsjek, Prirodoslovno matematički fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2007)
Web-stranice o botanici čija je prva i osnovna namjena služiti sveučilišnoj nastavi i znanstveno-stručnomu radu u području botanike.