Konji (Zagreb : Hrvatski konjički pool, 2006)
Mrežne stranice o konjima i konjičkom sportu
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.konji.hr/default.aspx
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.12.2008.)
Keywords: Konjički sportovi -- Hrvatska; Konjogojstvo