Boravak.hr hrvatski turistički portal (Čakovec : Maxton, 2008)
Mrežne stranice namijenjene promociji turizma u Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.12.2008.)
Keywords: Turizam -- Hrvatska; Turistička ponuda -- Hrvatska