Cvijet.biz portal ljubitelja cvijeća. (Osijek : Cvijet.biz, 2012)
Mrežne stranice s temama o cvijeću, ukrasnim i ljekovitim biljkama
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.1.2009.)
Keywords: Cvijeće -- Uzgoj; Cvijeće -- Aranžiranje