Hrvatska udruga koncesionara za autoceste s naplatom cestarine (Hrvatska udruga koncesionara za autoceste s naplatom cestarine, 2008)
Mrežne stranice strukovne udruge osnovane radi zaštite i promicanja interesa svojih članica - društava koja gospodare autocestama