Gorski kotar ([S. l.] : Gorski kotar, 2007)
Mrežne stranice o prirodnim ljepotama i turističkim znamenitostima Gorskog kotara
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 21.1.2009
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Gorski kotar -- Vodiči; Turistička ponuda -- Gorski kotar