Osnove PC računala i Windows (Algebra, 2006)
E-learning seminar upoznaje polaznika s operativnim sustavom Windows XP. Polaznici bi nakon ovog seminara trebali moći samostalno upravljati računalom sa operativnim sustavom Windows XP, manipulirati datotekama i mapama, ali znati i osnove najkorištenijih korisničkih programa. Također, polaznik će biti upoznat sa načinom rada računala, logičkom organizacijom podataka i osnovama hardware-a i software-a