[Autoportret s uzdignutom sabljom] (Amsler & Ruthardt, 1920)
Muškarac poduže valovite kose, te s brkovima, prikazan je s uzdignutom sabljom u ruci, Na glavi ima neobičnu kapu, a na sebi ogrtač s krznenim okovratnikom, koji je ukrašen diskretnim lančićem.